6976594634 Λεωφ. Κηφισίας 56, Μαρούσι nikolaspapoulides@gmail.com
 
 
 
 

ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Ορθοπεδικός Χειρουργός | Μαρούσι & Νέο Ψυχικό


 

Ο Παπουλίδης Νικόλαος είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων, με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό και στο Μαρούσι. 

Στο ιατρείο μας προσφέρεται μια ευρεία γκάμα ορθοπεδικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, τις αρθροσκοπήσεις και τις παθήσεις ώμου και άνω άκρου.Ημέρες και ώρες λειτουργίας του ιατρείου:

Δευτέρα 17:00-20:30, Τρίτη: 11:00-13:30 & 18:00-20:30, Πέμπτη: 12:00-14:30, Παρασκευή: 17:30-20:30

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
Εξατομικευμένη προσέγγιση

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Ο ιατρός, Νικόλαος Παπουλίδης, δεσμεύεται για την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών σε όλους τους ασθενείς του στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση κάθε περιστατικού μέσα από σύγχρονες μεθόδους και εξειδικευμένες τεχνικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και στοχευμένα κάθε πρόβλημα επιτρέποντας στον πάσχοντα να επιστρέψει στις αθλητικές του δραστηριότητές το συντομότερο δυνατόν.

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος για τη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων στις αρθρώσεις με εφαρμογές σε γόνατα, ποδοκνημικές, ώμους και αγκώνες.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ

Διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του άνω άκρου, δηλαδή του ώμου, του αγκώνα και της άκρας χείρας.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης μπορούν να αφορούν είτε την αυχενική, είτε τη θωρακική είτε την οσφυϊκή μοίρα, ενώ μπορούν να είναι είτε συγγενείς είτε επίκτητες.